Roozenduin

Roozenduin

Naast Villa Roozenduin, tegenover het groene hart van Bergen aan Zee, liggen twee eigentijds ingerichte appartementen.
Kleinere vakantiewoningen. Comfort, rust en privacy staan bij deze vakantie appartementen garant voor een fijn verblijf aan de Noordzee kust.
Roozenduin 1, op het duin, is voor 1-2 personen. Roozenduin 3, aan de voet van het duin, is voor 2-4 personen. 
Het mooie strand en de prachtige natuurgebieden van Bergen liggen bij u om de hoek! 
De hond is welkom. Bezoek even de website. Ontdek ook Roozenduin!

W: www.appartementenbergenaanzee.nl

T: +31 6 22221146 

 

 

 

 

4.4782608695652 1 1 1 1 1 Rating 4.48 (115 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.