ZilteZoen

restaurant ziltezoenAan de C.F. Zeilerboulevard - direct aan de kust - tref je Restaurant ZilteZoen. Een verfrissende ontmoetingsplaats waar je vanaf 's ochtends vroeg, zeven dagen in de week welkom bent voor een fairtrade koffie, een carpaccio 'uit de buurt', een glas heerlijke sustainable wijn of een mooie duurzame (MSC-gecertificeerde) visfilet. Kortom: een laagdrempelige horecagelegenheid in Bergen aan Zee met oog voor mens en milieu in een natuurrijke omgeving.

W: www.ziltezoen.nl

T: 0900 945839636 

 

 

 

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.