Evy

evy

Strandpaviljoen Evi is te vinden direct aan de rechterzijde van de hoofdafgang naar het strand. Op het terras kun je genieten van een heerlijke verse smoothie, diverse wijnen (onder andere MIP) en vele soorten speciaalbieren. De uiterst vriendelijke bediening doet er alles aan om je een heerlijke dag te bezorgen. Je kunt hier 's zomers ontspannen in een van de terrasstoelen in het zand, maar ook in de winter is een bezoekje aan 'Evy' de moeite zeer waard, als je bijvoorbeeld met een warme chocolade of glühwein komt opwarmen bij de open haard na een frisse strandwandeling. Hier kun je tevens een strandhuisje huren; per seizoen, maar ook per dag (€ 20) of per week (€ 120).

W: https://strandpaviljoenevi.nl

T: +31 6 20 35 55 78

 

 

 

4.8 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.