Zuid

zuidDirect aan de hoofdstrandafgang vind je Paviljoen Zuid. Het hele jaar open, met vier zonnige terrassen. In de zomer genieten van de zon en in de winter heerlijk behaaglijk binnen. Een uitgebreide menukaart voor lunch en diner, maar ook een aantrekkelijke kleine kaart, en dé plek voor een lekkere kop koffie met appelgebak. Gemakkelijk toegankelijk voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers. Paviljoen Zuid bied je bovendien de mogelijkheid om voor het zomerseizoen een strandcabine te huren, zodat je altijd je parasol, windscherm en andere vakantiebenodigdheden onder handbereik hebt. Een ideale plek voor jong en oud.

W: www.strandpaviljoenzuid.nl

T: +31 72 589 4687

 

 

 

3.5555555555556 1 1 1 1 1 Rating 3.56 (9 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.