Bekijk BergenAanZee.com ook op Facebook!

Gelijk met de lancering van de nieuwe website is BergenAanZee.com ook online gegaan op social media! Door middel van Facebook kunt u op de hoogte gehouden worden van al het nieuws uit Bergen aan Zee en plaatsen wij af en toe leuke weetjes, herinneringen aan evenementen en foto's. Dit kunnen actuele foto's zijn, maar ook prachtige foto's uit de historie van Bergen aan Zee bijvoorbeeld!

 

Vergeet u BergenAanZee.com niet te liken?

3 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.