Bergen aan Zee bestaat 110 jaar

Aankomende zondag zullen er op het Rode Plein in Bergen aan Zee diverse activiteiten zijn, dit alles vanwege de viering van het 110 jarig bestaan van Bergen aan Zee. Kinderen kunnen onder andere gebruik maken van een springkussen en zich laten schminken. Voor het leuke vermaak is er ook een clown aanwezig. Ook zal deze clown diverse prachtige kunstwerkjes van ballonnen maken voor de kinderen. Voor de oudere generatie is er een culinaire ronde door Bergen aan Zee. Het 'happen en stappen' begint om 16:00 en zal langs diverse restaurants en strandpaviljoens gaan om overal van een kleine amuse te genieten.

Het programma:

12:00 tot 16:00 Springkussen

12:00 tot 14:00 Schminken

13:00 tot 15:00 Clown met de Koffer

16:00 tot ..... Happen en Stappen

 

Meer informatie: www.dorpsraadbergenaanzee.nl

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.