Evenement Bourgondisch Bergen in Bergen!

In Bergen zal aankomend weekend voor de vijfde keer het evenement 'Bourgondisch Bergen' gehouden worden. Bourgondisch Bergen is een culinair evenement rondom de eeuwenoude Ruïnekerk, waarbij diverse restaurants hun kookkunsten vertonen. Kleine gerechtjes kunnen geproefd worden bij de in totaal veertien deelnemers, welke voornamelijk in Bergen hun restaurant/bedrijf hebben. Tijdens Bourgondisch Bergen zullen er diverse artiesten komen optreden; op vrijdag avond zal The Voice of Holland-winnares Maan een optreden verzorgen en op zondag zal de bekende groep O'G3NE komen optreden. Kaartjes voor Bourgondisch Bergen kosten € 7,50 per dag.

 

Programma Bourgondisch Bergen 2016:

  • Vrijdag om 16.00 uur -18.00 uur Friday Business Borrel  prijs 19,50 pp voor hapjes / drankjes
  • Vrijdag opening o.a. met MAAN THE VOICE WINNER 2016  * 7.50 pp entreekaart
  • Vrijdag Live  NEDERPOP ALL STARS * topband met allerlei bekende bandleden van o.a Marco Borsato 7,50 pp entreekaart
  • Zaterdag Speciaal Gastoptreden en THE STING  7,50 pp entreekaart
  • Zondag ONTHEONE  Disco Soul band  7,50 per entreekaart
  • Zondag extra unieke Vaderdag Concerten ter gelegenheid van ons jubileum in de Ruinekerk van Carel Kraayenhof en Pablo * Hotel Vicoria * 22,50 per entreekaart beperkt aantal kaarten ( 1e concert 15.00 uur en 2e concert 17.00 uur )
  • Zondag 19:45 optreden O'G3NE
  • Zondag extra kookworkshops voor Vaderdag / Relaties of uw bedrijf speciaal te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Zondag extra Kinderdisco , Sminken en vele andere leuken dingen vanaf 14.00 uur * gratis entree t/m 12 jaar
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.