Evenement Poëzie in de Branding

Dit jaar zal voor de veertiende keer op rij het strand van Bergen aan Zee verfraaid worden met "Poëzie in de Branding". Vanaf 11 tot en met 25 mei 2016 zullen er diverse kleine gedichten op palen in de branding staan. Het thema is dit jaar Zeemonsters. Lijkt het u leuk zelf een gedicht te schrijven? Liefhebbers kunnen tot maandag 28 maart 2016 een eigen gedicht aanleveren. Dit kan via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het gedicht moet voldoen aan een aantal kenmerken:

- Maximaal zeven versregels (minder mag ook);

- Elke regel heeft niet meer dan 28 tekens, let op: een spatie is ook een teken!;

- Elk gedicht moet een titel hebben, welke boven het gedicht komt te staan.

 

De beste gedichten worden door een jury uitgekozen en vermeld op de borden tussen 11 en 25 mei.

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.