Heerlijke ochtendwandeling in Schoorl

Naar buiten op Hemelvaartsdag? Kom dauwtrappen met de boswachter van Staatsbosbeheer. Dat betekent wel vroeg uit de veren, maar daar krijg je wat voor terug. 's Ochtends vroeg is de natuur op haar mooist.

 

Samen met Loopschool Together zijn 3 routes uitgezet met verschillenden lengtes. Vanaf 4.30 uur is de start van de lange route. Genieten van de rust, de eerste vogelgeluiden en de opkomende zon. Onderweg kom je de gidsen tegen die je leuke weetjes en feitjes over de duinen vertellen. Of er blote voeten aan te pas komen? Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf... Van zo'n wandeling krijg je trek: als je wilt kan je een ontbijt bijboeken.

Reserveren kan via: http://www.staatsbosbeheer.nl/dauwtrapschoorl


Praktische informatie:

  • Prijs: €5 (kind t/m 12 jaar), €8 (volwassenen)
  • Bij te boeken ontbijt: Duinontbijt 7 en 15km € 4.95 bij Bosbrasserie IJgenweis
  • Strandontbijt 15 en 25 km € 8,50 bij Strandtent van Hargen aan Zee
  • Geef dieetwensen aan, waar mogelijk houden we hier rekening mee

  • De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door OOSTERBAAN sport- en wandelschoenen

  • Trek stevige wandelschoenen aan, kleed je op het weer. Neem eventueel je verrekijker mee
  • Let op: vanaf 10 uur is het bij het buitencentrum betaald parkeren
  • Niet geschikt voor mindervaliden
  • Honden toegestaan mits aangelijnd

 

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.