Leuk in Bergen aan Zee; het Zeetheather

Op zondagmiddag 17 juli om 16.30 uur, gaat op het uitkijkplatform aan de Zeilerboulevard in Bergen aan Zee het Zeetheater Bergen aan Zee van start! Wat is er mooier om te genieten van live-muziek met de zee als decor!

In deze eerste voorstelling van Het Zeetheater zal Emile den Tex met de band Texago een tribute geven aan Van Morrisson en tevens eigenwerk ten gehore brengen in 2 sets (einde 18.30 uur). De band zal worden aangevuld met Rinus Groeneveld (saxlegende) en Frank Bilsen op toetsen. Entree gratis, maar we gaan wel met de pet rond om de onkosten van de musici een beetje te kunnen dekken.

Breng een kussentje of handdoek mee, we gaan gewoon op het houten vlonder rond de band zitten. Niks geen tribune of podium, het wordt allemaal low-key. Bij succes kan het volgend jaar een vervolg krijgen, wellicht op een grotere schaal! Bij slecht weer zullen we uitwijken naar één van de horeca-gelegenheden in Bergen aan Zee.

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.