Mooie Avondwandeling met een verhaal

blauwe vlagVanaf natuurcentrum Parnassia in Bergen aan Zee verzorgen Annemarie en Marieke een spannende avondwandeling op vrijdag 6 mei. Het eerste anderhalf uur neemt Annemarie van 't Hoenderdal, natuurgids bij de IVN, geïnteresseerden meer door de duinen en langs het strand.

Marieke van den Houten van vertel- en theaterbedrijf Kom op verhaal vertelt na afloop een spannend verhaal over een groot kastaal dat in de Middeleeuwen werd bewoond door een prinses, dicht bij het strand van Terschelling.

De avondwandeling met verhaal duurt van 19:00 tot 21:30 en kost € 7,50 per persoon voor volwassenen, kinderen betalen € 5,-. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bron: De Duinstreek

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.