Mooie fietstocht door de gemeente Bergen

fietsen3Op Zaterdag 2 April 2016 zal er vanaf Sportcentrum De Beeck een fietstocht georganiseerd worden, deelname aan de tocht is gratis! Veel toeristen komen naar Bergen toe om al fietsend van de omgeving te genieten. De mooie straatjes in Bergen, maar uiteraard ook de schitterende natuur is prachtig om met de fiets te ontdekken. De gemeenteraad van Bergen heeft eind Januari een fietsbeleid vastgesteld; om dit te vieren is de fietstoer georganiseerd. 

Om 15:00 starten 2 routes; 1 start bij Sportcentrum de Beeck in Bergen en 1 bij Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl. De fietstours eindigen om 16:00 bij De Beeck waar vervolgens een kleine borrel gegeven zal worden door de gemeente. Wethouders van Bergen, maar ook Fietsersbondleden zullen een korte presentatie houden met betrekking tot het fietsbeleid. 

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.