Museum Kranenburgh heeft nieuwe directeur

Museum Kranenburgh heeft per 1 juni 2016 een nieuwe directeur. Mariette Dölle werd door een commissie van werknemers en de Raad van Toezicht gekozen als nieuwe directeur van het prachtige museum aan de Hoflaan in Bergen. Gusta Lebbink, voorzitter van de Raad van Bestuur: "Mariette deelt onze ambitie de landelijke uitstraling van Kranenburgh blijvend te wortelen in de lokale context van Bergen."

Mariette Dölle was eerder verantwoordelijk voor TENT Rotterdam, waar zij op artistiek en zakelijk niveau de leiding had. TENT Rotterdam is een landelijk presentatie-instelling voor hedendaagse kunst.

Gusta Lebbink zegt namens de gehele Raad van Bestuur dat;  ‘Dölle heeft in Rotterdam bewezen dat ze ervaring heeft met het binnenhalen van jong publiek. Dat vinden wij een belangrijke aanvulling. Ze deelt onze ambitie om de landelijke uitstraling van Museum Kranenburgh blijvend te wortelen in de lokale context van Bergen.

De huidige expositie van Joost Zwagerman, Silence Out Loud, zal nog te zien zijn tot en met 12 juni 2016 in museum Kranenburgh.

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.