Muzikale vertelling het Vredeskerkje Bergen aan Zee

VredeskerkjeAanstaande zondag, 31 januari om 16:00, brengen Wim van Bokhorst en Ellen Verburgt het stuk Winterreis. Winterreis is gebaseerd op Winterreise van Franz Schubert en is een muzikale vertelling over een verloren liefde, vertwijfeling, kou en een dun nieuw begin.

Wim van Bokhorst zal vertellen en zingen, de piano zal bespeelt worden door Ellen Verburgt. Het Vredeskerkje in Bergen aan Zee is vanaf 15:45 geopend, de toegang is vrij en de muzikale vertelling zal ongeveer 45 minuten duren. Meer informatie via 072-5649847.

 

 

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.