Nederlandse Kust populaire bestemming

duinen4

Bergen aan Zee en de gehele Nederlandse kust worden elk jaar meer bezocht door buitenlandse toeristen. Al jarenlang is er een stijging te zien in het aantal vakantiegangers dat neerstrijkt aan de kust van Nederland. Ook in 2015 was er wederom een behoorlijke stijging; honderdduizend vakantiegangers meer. In 2014 waren het 2,2 miljoen bezoekers, in 2015 dus 2,3 miljoen. Dat meldt het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) in een woensdag gepresenteerd onderzoek. In totaal is er voor ruim 1,2 miljard uitgegeven, een stijging van honderd miljoen.

 

Duitsers(1,6 miljoen) en Belgen(420.000) weten de kust erg goed te vinden en keren jaarlijks terug, dit blijkt ook uit het grote aantal vaste bezoekers van Bergen aan Zee. De reden dat veel toeristen jaarlijks terugkeren is omdat:

- De bereikbaarheid van de kust goed is;

- De bevolking veelal erg vriendelijk is tegen toeristen;

- Veel wandel- en fietsmogelijkheden, uiteraard ook in de buurt van Bergen aan Zee;

- De schitterende uitzichten over de prachtige natuur.

 
3 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.