Nieuw paviljoen: Beach Restaurant Hemingways

hemingwaysStrandpaviljoen Joep, ter hoogte van de boulevard van Bergen aan Zee, is sinds dit jaar in handen gekomen van een nieuwe eigenaar. Het strandpaviljoen zal grondig onder handen genomen worden, van binnen zal het ontwerp van de hand van de bekende architect en interieur-ontwerper Piet Boon komen. De naam Strandpaviljoen Joep is inmiddels veranderd naar Beach Restaurant Hemingways.

De Chefkok van Beach Restaurant Hemingways is Jeroen Klepper, voorheen in de keuken gewerkt van Babylon in Alkmaar en Fabbrica in Bergen. De gerechten die van zijn hand komen zullen perfect passen bij het nieuwe, moderne, beach restaurant; denk hierbij aan heerlijke steak-tartaar, oesters en prachtige visgerechten die nou eenmaal bij onze kust horen!

 

3.8285714285714 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (35 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.