Nieuw paviljoen! Blooming Beach opent in Maart
Blooming Beach

De horecagroep Blooming zal in Maart dit jaar haar deuren openen op het strand; Blooming Beach. De Blooming groep is eigenaar van 'Hotel Blooming' tussen Bergen en Schoorl en 'Het Hof' op landgoed Het Oude Hof nabij de Eeuwigelaan in Bergen. Sinds kort is Blooming eigenaar van het voormalig Beachclub Offshore, waar een geheel nieuw concept neergezet zal worden.

Het strandpaviljoen, ten zuiden van Bergen aan Zee, zal vooralsnog alleen in 'het zomerseizoen' open zijn. In de toekomst zal het een zogeheten jaarrond paviljoen worden.

 

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.