Nieuwe Website BergenAanZee.com online!

Met trots presenteert de Stichting Promotie Bergen aan Zee de geheel vernieuwde website voor Bergen Aan Zee. Deze website heeft als doel het kustdorp te promoten en bezoekers laten zien wat voor moois Bergen aan Zee allemaal te bieden heeft.

Naast de nieuwe website heeft Bergen aan Zee sinds kort ook een nieuwe webcam. Deze moderne webcam heeft zeer goed zicht en is door de bezoekers van BergenAanZee.com te besturen; er kan gekozen worden uit drie verschillende posities. 

Het uitgangspunt van de website moet zijn dat het zo volledig mogelijk is en dat alle, op het toerisme gerichte, bedrijven een vermelding hebben op de website. Mist u een bedrijf? Laat het weten door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bekijk hier de webcam van Bergen aan Zee en vergeet u ons niet te volgen op Facebook?

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.