Strand van Bergen aan Zee heeft Blauwe Vlag

blauwe vlagElke Badplaats zou het willen: een Blauwe Vlag. Het is het kenmerk van een schoon en veilig strand. Vanochtend werden ze in Den Helder uitgedeeld. Ook Bergen aan Zee heeft zoals al vele jaren weer de Blauwe Vlag verdiend, daar kunnen we best trots op zijn en verdienen de strandexploitanten, strandreiniging en de Gemeente Bergen een pluim!

Nederland heeft 54 Noordzeestranden die een Blauwe Vlag hebben gekregen. Bijna de helft hiervan, maarliefst twintig stranden, liggen aan de Noord-Hollandse kust.

De Blauwe Vlaggen zijn een vrijwillig keurmerk. Stranden moeten aangemeld worden om in aanmerking te kunnen komen voor het keurmerk. Een Blauwe Vlag betekent dat het strand schoon en veilig is bevonden door een internationale jury.

 

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.