Support het strand van Bergen aan Zee

 

schoonstrandGeniet u ook zo van het schone strand van Bergen aan Zee? Uw stem telt!

Ieder jaar ondernemen duizenden 'Supporters van Schoon' allerlei acties en activiteiten om de Nederlandse stranden nog schoner te maken. Mede door deze acties scoren de stranden elk jaar weer hoger en beter! Bezoekers, strandpaviljoens en beheerders slaan de handen ineen om ook het strand van Bergen aan Zee zo schoon mogelijk te houden.

Wij vragen alle liefhebbers van het strand van Bergen aan Zee hun stem uit te brengen via https://www.supportervanschoon.nl/stranden-verkiezing/?form=2 om zo mee te strijden voor schoonste strandprijs van Nederland!

 

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.