Voor kinderen; Golfsurfen op Zondag!

surfen bergen aan zeeVanaf zondag 1 mei kunnen kinderen weer surflessen krijgen in Bergen aan Zee! Al enkelen jaren organiseert de Surfschool Bergen aan Zee elke zondag surflessen voor kinderen tot en met 16 jaar. De golfsurflessen zullen gegeven worden door ervaren instructeurs en duren van 10:30 tot en met 12:00 uur.

 

Om mee te doen aan de surflessen is het een vereiste dat je in het bezit bent van een zwemdiploma. De locatie waar de lessen gegeven worden is bij Strandpaviljoen De Jongens. Eerst starten de kinderen met een belangrijke warming up om vervolgens het water in te gaan!

 

Surfschool Bergen aan Zee is sinds 1994 actief in geven van lessen voor iedereen van jong tot oud. De afgelopen jaren heeft de surfschool een gigantische groei meegemaakt en hebben al duizenden kinderen en volwassenen surflessen gekregen! Onder leiding van een zeer gemotiveerd team werkt de surfschool aan de hand van surftificates (diploma’s), welke de kinderen na de lessen kunnen behalen. 


De kosten voor het meedoen aan de surflessen kosten € 10,- per persoon per les.

 

Meer informatie: http://surfschoolbergenaanzee.nl/nl-nl/home/

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.