Vredeskerkje Bergen aan Zee

vredeskerkje bergen aan zeeHeel veel instellingen en organisaties maken door de Coronapandemie moeilijke tijden door. Dat geldt ook voor het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Vrijwel alle inkomsten vallen weg, geplande kerkdiensten en huwelijken worden afgezegd, concertjes mogen alleen doorgaan met beperkt publiek. 

Kortom, het wordt dit jaar schrapen tot op de bodem van onze kas om alle gewone verplichtingen na te komen. Maar met de hulp van onze vele Vrienden hopen we dat net te redden. 

Maar wat we niet redden is het doen van investeringen om ook na deze moeilijke periode met versterkte kracht verder te gaan. Alleen daarmee kunnen we aan de vragen van veel bezoekers en gebruikers voldoen en zijn we nog beter bestand tegen mogelijke toekomstige problemen. 

Allereerst is dat een aansluiting op het internet, een forse investering omdat er een kabel moet worden getrokken. Maar met dat internet kunnen we de buitenwereld ons kerkje binnen halen, en als daar behoefte aan blijkt te bestaan via videostreaming ook onze binnenwereld naar buiten brengen. 

Vaak een extra argument voor een bruidspaar om een huwelijk in het Vredeskerkje te sluiten, ook familie op verre afstand kan dan er toch bij zijn. 

Hetzelfde geldt voor uitvaarten, juist deze corona-tijd heeft laten zien hoe belangrijk het is die op afstand toch mee te kunnen maken. 

Bij deze investering hoort een optimale geluidsinstallatie en een aan de omstandigheden aanpasbare verlichting. Bovendien willen we nog beter en gemakkelijker dan nu met een groter permanent beeldscherm films, foto’s en andere beelden bij presentaties kunnen vertonen. Voor dit alles is ook betere en veiligere electra een voorwaarde. 

Onze begroting voor deze broodnodige zaken ligt rond € 10.000,-. Veel geld, maar goed besteed geld, want daarmee kunnen we het voortbestaan van het Vredeskerkje veilig stellen en het echt de centrale plaats in Bergen aan Zee laten houden. 

 

Doet U ook mee met een gave gift? 

Elk bijdrage is welkom, maar bedenk dat u al voor minimaal € 500,- Vriend voor het leven bent van dit mooie kerkje. Dat geeft u veel voordeel, korting op concerten en u draagt blijvend bij aan het voortbestaan. Bovendien is het Vredeskerkje een ANBI-instelling. Onder voorwaarden kunt u uw gift van de belasting kunt aftrekken. 

Stort uw bijdrage op rekening NL89 ABNA 0615 1779 05 tnv Vrienden van het Vredeskerkje Bergen aan Zee, onder vermelding Gave Gift. 

Kijk voor nadere info op www.vredeskerkje.nl of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.