Walvissen voor de Kust van Bergen aan Zee!

Afgelopen dagen zijn er rondom Bergen aan Zee diverse keren walvissen gespot! Vanmorgen voor de kust van Egmond aan Zee zijn er tussen 10:30 en 11:15 twee bultruggen gezien, welke meerdere keren uit het water zijn gesprongen! De bultrugwalvissen zwommen ongeveer 2 kilometer uit de kust en waren vanaf het strand goed te zien. De beesten zwommen richting het Noorden en zijn dus zo goed als zeker Bergen aan Zee gepasseerd, wie heeft ze gespot?

Gisteren al was er voor de kust van Petten een walvis gespot door mensen die 'verstand van zaken hebben'. Er werd door de KNRM met meerdere boten gezocht naar de walvis. 

 

 

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.