Webcam Bergen aan Zee is nieuw!

Webcam Bergen aan ZeeIn combinatie met de lancering van de nieuwe website heeft Stichting Promotie Bergen aan Zee ook een nieuwe webcam aangeschaft. Hierdoor bieden wij u een live beeld van het strand van Bergen aan Zee. U kunt zelf kiezen uit drie verschillende posities. In alle jaargetijden zijn de zee en het strand fascinerend!

 

In de zomer en lente is het natuurlijk prachtig, vooral bij ondergaande zon! 's Winters als het strand volledig wit gekleurd is bij vorst, of in de herfst bij een flinke zeestorm! Prachtig om te zien hoe de woeste golven op het strand van Bergen aan Zee aankomen! Er is een kans dat in de toekomst een webcam op het dak van Eyssenstein Appartementen gemaakt zal worden.

 

Bekijk snel de nieuwe webcam van Bergen aan Zee!

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.