Zee Aquarium Bergen aan Zee is weer open

Het Zee Aquarium is afgelopen week weer open gegaan na een verbouwing van ruim 4 maanden. In het Zee Aquarium zijn ruim driehonderd verschillende vissoorten te vinden en kunnen bezoekers roggen aaien bij het Roggenrif. Binnenkort zal het zogenoemde 'zeehondenduin' geopend worden, momenteel is men hard bezig de laatste hand te leggen aan dit zeehondenbassin. De bedoeling is dat bezoekers nog vóór de de zomer de zeehonden kunnen komen bekijken.

Bezoekers lopen via de nieuwe entree van het Zee Aquarium onder het skelet van een potvis door en gaan vervolgens via een brug over een vijver met honderden piranha's. Belevenis is één van de speerpunten geweest bij de verbouwing van het Zee Aquarium en dat lijkt erg goed te zijn gelukt! Het Zee Aquarium in Bergen aan Zee is dagelijks open van 10:00 tot 18:00.

4.75 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (4 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.