Zee Aquarium krijgt zeehonden bassin

zee aquarium bergenaanzee

Het populaire Zee Aquarium in Bergen aan Zee nadert het einde van de gigantische verbouwing! De grootste veranderingen zijn de entree en een zeehondenduin. In de entree van het Zee Aquarium in Bergen aan Zee zal het grote potvisskelet komen te hangen, wat nu nog in een aparte zaal tentoongesteld werd. Aan de achterzijde van het Zee Aquarium komt een zeehondenduin met daarin een bassin voor 4 zeehonden.

Dirk Majewski is trots op het geheel en wil de bezoekers een echte 'beleving' geven. Voor het eerst in de geschiedenis is het aquarium dicht, de verbouwingen hiervoor waren kleiner van aard waardoor het aquarium gewoon open kon blijven voor bezoekers, nu is dat anders.  

Als de bezoeker straks eenmaal binnen is vervolgt men de weg door de Amazone, tropen en langs de vissen uit alle andere oceanen. Als absolute hoogtepunt eindigt men bij onze eigen Noordzee; buiten is een groot zeehondenduin met in het bassin vier zeehonden.

4.8 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.