Zeehonden in Zee Aquarium Bergen aan Zee

Op donderdag was het dan zover; spelende zeehonden in het bassin van het Zee Aquarium. Na een intensieve verbouwing en vernieuwing van het Zee Aquarium in Bergen aan Zee is nu ook de grootste attractie geopend; het zeehonden bassin!

De zeehonden Ronja en Selma hebben een nieuw thuis gevonden in Bergen aan Zee na een reis van dik 10 uur. De zeehonden zijn afkomstig uit Denemarken en zwemmen nu in het bassin van maar liefst 220.000 liter water. Water dat overig afkomstig is uit de eigen Noordzee!

De verwachting is dat de zeehonden dé grote publiekstrekker worden voor het Zee Aquarium. Het was even wennen voor de jonge beestjes(beide zijn één jaar oud), maar nadat ze in hun nieuwe verblijf gehesen werden door een hijskraan begonnen ze direct te spelen; ze lijken helemaal op hun gemak in Bergen aan Zee!

 

Nieuwsbericht: Zee Aquarium weer open na verbouwing!

3.2857142857143 1 1 1 1 1 Rating 3.29 (7 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.